ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με αντικαταβολή, είτε με ΕΛΤΑ, είτε με την συνεργαζόμενη κούριερ. Τότε τα έξοδα αποστολής λόγω των προνομιακών συμφωνιών που έχουμε επιτύχει είναι MONO 3 ευρώ για Αθήνα και 4 ευρώ για επαρχία για δέματα εως 3 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,20 ευρώ για Αθήνα και 1,50 ευρώ για επαρχία (σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ)! Η διαδικασία της αντικαταβολής χρεώνεται ΕΞΤΡΑ 4 ευρώ. Αποστολές άνω των 700 ευρώ έχουν ΜΟΝΟ τα εξοδα της αντικαταβολής. Η αποστολή βαρύνει εμάς.

Οι τιμές αφορούν ΜΟΝΟ για ηλεκτρονική παραγγελία από το Internet και αποστολή στο σπίτι σας με την συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ.

2) Μέσω paypal (www.paypal.com). Αυτός είναι στο ηλεκτρονικό εμπόριο ο πιο διαδεδομένος και κυρίως ΑΣΦΑΛΗΣ τρόπος για να κάνετε πληρωμές, είτε με πιστωτική-χρεωστική κάρτα είτε μέσω μεταφοράς-καταθεσης από τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτός ο διεθνής οργανισμός (paypal) έχει πιστοποιηθεί με όλα τα ευρωπαικά – διεθνή στάνταρ ασφάλειας, η πρόσβαση γίνεται μέσω κωδικοποιημένης ssl κρυπτογράφησης, χρησιμοποιείται από πάνω 100 χώρες παγκοσμίως χωρίς να έχει παρατηρηθεί ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα. Ανοίγετε λογαριασμό εύκολα, μόνο με το email σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι με ελάχιστο ποσοστό κέρδους, μόνο 5-8%! Γιαυτό επειδή το paypal επιβαρύνει την συναλλαγή με 3,80% και για να είμαστε σωστοί με τους πελάτες μας, ΔΕΝ επιβαρύνουμε όλες τις τιμές μας με αυτό το ποσοστό, ΟΜΩΣ είμαστε αναγκασμένοι να το περιλάβουμε σε όσους επιλέξουν πληρωμή με πιστωτική μέσω paypal. Ετσι ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL, θα δείτε αυτή την επιβάρυνση, η οποία ΔΕΝ πηγαίνει στην τσέπη μας αλλά προμήθεια στο paypal. Σας ευχαριστούμε!

3) Με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριό σας (ή την απόδειξη εκτέλεσης συναλλαγής αν γίνει μέσω webbanking) είτε με email στο info@apiastos.gr, υπόψη κύριου Μάρκου Μακρή αναγράφοντας επάνω το ονοματεπώνυμό σας!

Σε αυτή την περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αντικαταβολής, βαρύνουν εμάς.

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί(BANK IBAN) για την κατάθεση είναι:

PROCREDIT : BG59PRCB92301450884301

BIC: BNPAFRPP,NAME:  APIASTOS LTD

 

ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 2(ΔΥΟ) ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ(OUR).ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠ[ΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ!Δουλεύουμε για ελάχιστο κέρδος…

4) Με πιστωτική κάρτα. Υπάρχει η δυνατότητα εξώφλησης μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Η ιστοσελίδα μας έχει ssl πιστοποίηση από την  comodo.com. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής το mypos και προχωράτε.

 

AΠΟΣΤΟΛΕΣ 

 

ΑΘΗΝΑ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα(το αργότερο την μεθεπόμενη)ή με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση,η ηλεκτρονική συννενοήση με μείλ όποτε μας υποδείξετε, στην εργασία σας ή στο σπίτι σας, ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier .

Αν δουλεύετε σε κάποια εταιρεία και θέλετε να σας το αποστείλουμε εκεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφετε το όνομα της εταιρίας, ώστε να μην ψάχνει ο κούριερ και δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποστολή.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 750 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3€ για δέματα εως 2 κιλά ενώ επιβαρύνεστε 1,20 για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ – 21.00μμ. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο της αποστολής σας με 1 ευρώ έξτρα χρέωση όταν τα στέλνουμε Παρασκευή!.(εξαιρείται η περίπτωση που ζητείται Σάββατο παράδοση ενώ η αποστολή έχει γίνει άλλη προηγούμενη της Παρασκευής μέρα και δεν κατέστη δυνατή η παράδοση οπότε ή έξτρα χρέωση ανάλογα την περιοχή παράδοσης είναι 2-4 ευρώ)

Η χρέωση της διαδικασίας της αντικαταβολής είναι 4 ευρώ ανά αποστολή!

Για την υπόλοιπη Ελλάδα-Εξωτερικό

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-4 εργάσιμες) ή με ΕΛΤΑ αντικαταβολή. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη με την πολύ χαμηλή τιμή κατόπιν συμφωνίας που περιγράψαμε.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 4€ μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1,50 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη ή επιβαρύνεται αρκετά χρηματικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: 1)Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη ή ασύμφορη γιατί χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες! Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΕΛΤΑ αλλά χωρίς πρόβλημα έρχονται πάλι στην πόρτα σας.

Σε περίπτωση αποστολής με κούριερ υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο

2) Είδη που έρχονται από το εξωτερικό κατόπιν παραγγελίας σας(ψάχνουμε και βρίσκουμε τα πάντα για εσάς, όντας 20 χρόνια στο επάγγελμα αυτό)ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ-ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ(Αν είναι περισσότερα ενημερώνεστε γραπτώς)

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ παραγγελία 15 ευρώ.

Αθήνα, έξοδα αποστολής 3 ευρώ (εως 2 κιλά, για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,20 ευρώ)

Επαρχία έξοδα αποστολής 4 ευρώ (εως 2 κιλά, για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,50 ευρώ)

Δυσπρόσιτες περιοχές έξοδα αποστολής εξτρα 10 ευρώ

Διαδικασία αντικαταβολής 4 ευρώ.

Για το εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο ή με courier και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ τα έξοδα αποστολής είναι 14 ευρώ συν 4 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής που ΜΟΝΟ σε αυτές μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή!ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ που είναι η εδρα μας,τα έξοδα είναι μόνο 5 ευρώ η αποστολή και 4 ευρώ η αντικαταβολή!

 

Για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαική ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 20 € μέχρι 2 κιλά και χρέωση 2 € για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.

Για τις χώρες εκτός της ευρωπαικής ένωσης το κόστος αποστολής είναι 31 € μέχρι 2 κιλά. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης και θα ενημερώνεστε με μέιλ.. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.

Στην διάθεσή σας τηλεφωνικά καθημερινά απο τις 10 το πρωί εως τις 10 το βράδυ για οποιαδήποτε απορίας σας στο 6909210821 .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η apiastos.gr στηρίζοντας όπως και άλλα καταστήματα που αγαπούν το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 7 ημερολογιακές ημέρες.

  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

  1. Αποστολή ΜΟΝΟ μεσω ELTA COURIER-ACS COURIER

Σε αυτήν την περίπτωση:

  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

  2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

  3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

ΖΗΤΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Η εταιρεία μας ΠΡΕΠΕΙ να κάνει έλεγχο στα φορολογικά στοιχεία του πελάτη.

Από την στιγμή που όλα είναι οκ (κι έχει ενδοκοινοτικές συναλλαγές για επιχειρήσεις εκτός Σόφιας)θα σας σταλεί μειλ με τις λεπτομέρειες.Η τιμή του προιόντος όπου υπάρχει προσφορά είναι η κανονική και ΟΧΙ της προσφοράς!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ,ΚΟΡΕΑ ΚΛΠ  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (Που σε περιόδους εορτών όπως Χριστούγεννα εείναι τεράστιες). ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ Μ Η Ν ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!

 

Απο την στιγμή που αποφασίζετε να προχωρήσετε σε αγορά,θεωρείτε ότι ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ τους όρους χρήσης,αλλιώς παρακαλούμε ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!